Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Полезные ссылки
Приветствую Вас, Гость · RSS 24.04.2024, 23:37

Главная » 2011 » Август » 31 » Перше засідання Архієпископа Петра Мальчука з членами правління Києво-Житомирської Дієцезії
13:03
Перше засідання Архієпископа Петра Мальчука з членами правління Києво-Житомирської Дієцезії

rada30 серпня урочистою Службою Божою, яку очолив Архієпископ Петро Мальчук у Вищій Духовній Семінарії Пресвятого Серця Ісуса, що в смт. Ворзель (Київська обл.) о 15.00 год. розпочалось засідання уряду Київсько-Житомирської Дієцезії, а саме: Архієпископа Ординарія спільно з поновленими ним на посадах Генеральних Вікаріїв Єпископа Станіслава Широкорадюка та Єпископа Віталія Скомаровського.

 

Під час цієї ж Божої Служби склав присягу новопризначений Канцлер Київсько-Житомирської Дієцезії – о. Олександр Гурський, настоятель київської парафії Св. Олександра.

rada1Після Св. Меси владики заслухали звіт про духовний і матеріальний стан Дієцезії, який представив Єпископ Станіслав Широкорадюк, а також звіт Єпископа Віталія Скомаровського щодо діяльності Вищої Духовної Семінарії та про стан покликань до священства.

rada2Після чого обговорено та прийнято низку рішень відносно призначення кандидатів до Ради Священиків, Колегії Консультантів та інших персональних змін в Дієцезії.

Секретарем Архієпископа Петра Мальчука призначено всеч. отця Ігоря Ольховського, дотеперішнього настоятеля парафії Св. Анни в м. Малині, Житомирської області.

 

Католицький Медіа-Центр

Просмотров: 852 | Добавил: Admin
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Неофициальный сайт костела Cв. Александра © 2024
Бесплатный хостинг uCoz