Донор – це той, хто дарує свою кров! - Форум
Меню сайта


Статистика

Полезные ссылки
Приветствую Вас, Гость · RSS 18.04.2024, 23:39

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общение всех интересующихся христианством » Ответы на вопросы о донорстве крови » Донор – це той, хто дарує свою кров!
Донор – це той, хто дарує свою кров!
AdminДата: Понедельник, 04.07.2011, 01:18 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 394
Статус: Offline


Врятувати людське життя завжди вважалось подвигом, але є люди, які спасають десятки тисяч людей і вважають це не подвигом, а своїм обов’язком – це донори крові.
У випадках, коли людина втратила велику кількість крові, з десяти випадків восьмеро людей можна врятувати, якщо своєчасно надати донорську допомогу. На сьогодні людство не створило препарату, який замінює кров. Існують лише замінники компонентів плазми крові. Донори є основним і єдиним джерелом крові та її компонентів. Тому донорська кров життєво необхідна.
Є широке коло захворювань і синдромів, лікування яких сьогодні можливе тільки із застосуванням компонентів і препаратів крові. Лікарські засоби з донорської крові застосовуються в онкології, гематології, хірургії, акушерстві та інших сферах медицини.
Один із основних принципів донорства – «Ніякої шкоди донору, максимум користі для хворого».
Тисячі хворих зобов'язані своїм здоров'ям, навіть життям, не тільки лікарям, а й людям, які своєю кров'ю подарували їм часточку життя.

Поповнюйте лави донорів!
 
Форум » Общение всех интересующихся христианством » Ответы на вопросы о донорстве крови » Донор – це той, хто дарує свою кров!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Неофициальный сайт костела Cв. Александра © 2024
Бесплатный хостинг uCoz