Меню сайта


Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Полезные ссылки
Приветствую Вас, Гость · RSS 19.04.2024, 03:15

Главная » 2011 » Июль » 2 » Ще одне чудо бл.Йоана Павла ІІ ?
14:06
Ще одне чудо бл.Йоана Павла ІІ ?

Йоан Павло ІІ чудесним чином врятував матір 5 дітей. В цьому переконані мешканці с. Гожиці біля Пшеворска (Польща).

У жовтні минулого року п. Дорота безпосередньо перед пологами потрапила у гінекологічне відділення місцевої лікарні. З’вились ускладнення, жінка опинилась в хронічному геморагічному щоці. Прогнози лікарів були найгірші.

Але чоловік п. Дороти довірив її опіці Йоана Павла ІІ - протягом кількох днів разом з сусідами він молився в церкві і перед пам’ятником Папи. Думка звернутись до Йоана Павла ІІ з’явилась у чоловіка спонтанно, коли стан жінки був безнадійний і найважливіші органи перестали функціонувати.

Польське Радіо цитує доповідь професора Анджея Скрента, воєводського консультанта в області гінекології, який визнав, що в такому випадку шанси вижити були екстремально малими. Лікарі-анестезіологи сумнівались в тому, чи варто продовжувати лікарське втручання. «Мені запам’ятався цей випадок також позицією чоловіка, в якого домінував не смуток, а любов до жінки і гаряча віра», – зазначив професор.

Зцілена пані Дорота планує тепер разом з дітьми і чоловіком здійснити паломництво до Ватикану і біля гробу блаженного подякувати йому за допомогу.


За матеріалами:Католицький Оглядач


Просмотров: 812 | Добавил: Admin
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Неофициальный сайт костела Cв. Александра © 2024
Бесплатный хостинг uCoz